Psykolog Lilja Magnúsdóttir

Jeg hedder Lilja Magnúsdóttir, uddannet cand.psych fra Københavns Universitet og autoriseret af Islandsk psykolog forening.

Som psykolog har jeg primært været beskæftiget med psykoterapeutiske forløb for voksne og unge i privat praksis i Danmark. Jeg har desuden erfaring med intensiv målrettet adfærdstræning (ABA) til børn med autisme spektrum forstyrrelser både i børnehaver samt privat praksis.

Jeg har særlig interesse indenfor angst området, og i mit speciale udforskede jeg hvilken rolle usikker tilknytning og behavioral inhibition spiller for udvikling af angst i barndommen. Derfor har jeg godt kendskab til både udvikling hos børn og hvordan angst kan opstå i nogle perioder som del af normal opvækst, men også hvor stor betydning det kan have for barns og deres familie trivsel at live med angst der ikke bliver behandlet.

Derudover har jeg været gruppe leder/ terapeut af en angst pårørendegruppe for voksne. Jeg har også erfaring med forskellig angst lidelser hos voksne f.eks. tvangstanker, tvangshandlinger, social fobi og panikangst. I mit arbejde med voksne bruger jeg kognitiv adfærds terapi, som bygger på metoder, der er videnskabeligt afprøvet og dokumenterede.

Gennem mit arbejde har jeg opnået erfaring med forskellige psykiske problemer/lidelser hos voksne og børn såsom stress, depression, angst, autisme, livskriser og selvværdsproblemer samt coaching og personlig udvikling.

Desuden har jeg erfaring med screening for at vurdere psykisk tilstand. Når man har en god forståelse for hvilken vanskelighederne er til stede kan man også give den bedste mulige behandling.

Jeg kan tage imod sygesikringsklienter. Udover dansk, taler jeg islandsk og engelsk.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information eller tidsbestilling.

Med venlig hilsen

Lilja Magnúsdóttir

lilja@psykologtahir.dk

tlf: 58108101

lilja